top of page

ALPPI-HUURU

Alppihuuru

Alppihuuru on upea, kolmekerroksinen, iso ja avara hirsimökki loistavalla pohjaratkaisulla omassa rauhassaan ylimpänä mökkinä tiellä Kehä 1 (viereiset tontit tyhjiä) mutta kuitenkin hiihtokeskuksen ytimessä.
 

Keskikerroksessa on eteinen, jossa hyvät säilytystilat, yhdistetty keittiö+ ruokailuhuone 16 hlö:n ruokailupöydällä + olohuone. Kaksi erillistä makuuhuonetta parisängyillä, wc.
 

Alakerrasta löytyy takkahuone, missä levitettävä vuodesohva, 1 mh parisängyllä, iso pukuhuone, wc, kylpyhuone, missä 2*suihku, tilava sauna sekä 4 hengen höyrysauna.
 

Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta (3 vuodepaikkaa+ 4 vuodepaikkaa), aulassa levitettävä vuodesohva joustinpatjalla. Ei jyrkkiä portaita.

Vuodepaikat 13+4 (+vauvan matkasänky).

Majoittumaan mahtuu hyvin kolme-neljä perhettä, niin että kaikilla kuitenkin on oma rauha.
 

Kaikissa kerroksissa on terassi, josta aukeaa näkymät pitkälle kainuun vaarojen yli. 
 

Mökin kaikki kalusteet on uusittu. Sängyt ja sohvat ovat Belluksen laadukkaita tuotteita. Sängyt kovuuksilla medium ja hard.
 

Alppihuuru tarjoaa myös mahtavat mahdollisuudet yrityksien ja yhdistysten kokouspaikaksi. Ruokailutilassa sijaitsevassa pöydässä on paikat 17 hengelle. Samassa tilassa olohuone, jonka tv:tä voi tarvittaessa käyttää näyttönä.
 

Alakerran saunaosastolta kuljet vaivattomasti terassille, missä sijaitsee ulkotakka sekä kylpytynnyri. Ulkoa löytyy myös keinut ja pieni liukumäki lapsille.

​Isolta pihalta löytyy tilava kuuden auton parkkipaikka neljällä lämmityspistokkeella.

Isolle rinnetontille voit tehdä talvella Kainuun pisimmän pulkkamäen!
Ladut ja kelkkareitit lähtevät suoraan takapihalta, joten pääset heti asiaan.
 

Mökissä on myös ilmainen langaton internetyhteys.

Iso lämminvesivaraajaa huolehtii siitä että viimeisellekin kylpijälle riittää lämmintä vettä. Koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto varmistaa hyvän sisäilman laadun.
 

Kylpytynnyri käytössä lisämaksusta. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja Alppihuurussa.

bottom of page