top of page

White

Meillä majoitut upeassa kelohonka paritalossa omassa rauhassaan ainoana mökkinä tiellä Pahtapisto, kuitenkin hiihtokeskuksen ytimessä. Matkaa alas Hotelli Suomutunturille on 300m ja kävellen laskettelurinteisiin lasten hissin yläasemalle 200m.

Kompaktin ja hyvän pohjaratkaisun omaavan loma-asuntomme pinta-ala on 42 m2+parvi ja se on sisältä remontoitu sekä kalusteet uusittu Marraskuussa 2021.

Sisäänastuessa tulet tilavaan eteiseen jonka yhteydessä samassa avonaisessa ja ilmavassa tilassa on täysin uusi keittiö uusine laadukkaine kodinkoneineen ja astiastoineen. Ruokailupöydässä aterioi samanaikaisesti 6 henkilöä. Ruokailutilan vieressä olevassa olohuoneessa rentoudut mukavasti ulkoilupäivän jälkeen Belluksen laadukkaalla ja muhkealla uudella sohvalla. Kokonaisuuden kruunaa tunnelmallinen avotakka.

Alakerrasta löytyy myös erillinen makuuhuone (ovi verholla) jossa nukut maittavat yöunet Belluksen luksus parisängyssä.

 

Kylpyhuone wc:llä on myös alakerrassa ja sen kalusteet sekä suihkukaappi ovat myös uusia. Kylpyhuoneesta on kulku tilavaan 3 aikuisen saunaan jossa nautit uuden kiukaan löylyistä.

Takan vierestä nouset kierreportaita lapsiturvalliselle parvelle. Kierreportaiden yläosa on kierretty kaiteilla kattoon asti kiipeilyn ja putoamisen estämiseksi. Yläkerran parvella on 3 kpl 80cm leveää laadukasta Belluksen sänkyä, jossa nukkuu tarvittaessa aikuinenkin (matala huonekorkeus). Parvelta on myös järjestetty hätäpoistumistie avattavan ikkunan ja hätäpoistumistikkaiden avulla.

Langattoman netin avulla teet kätevästi vaikka etätöitä.

Ulkoa löydät katetun terassin jossa on kaasugrilli kesäkaudella. Tilavalle pihalle pysäköit tarvittaessa kolme autoa ja lataat sähköautosi majoituksen yhteydessä veloituksetta ABB:n laturissa (Type 2, 5-7m johto tarvitaan). Pihalta löytyy myös keinu lapsille.

Vaikka kohteeseen onkin helppoa saapua autolla, myös autoton loma on kohteessamme mahdollista keskeisen sijainnin ansiosta.

VR liikennöi päivittäin Helsingistä Kemijärvelle ja takaisin. Kemijärven kaupungin tukemana toteutettavan sopimusliikenteen ansiosta pääset sesonkiaikana rautatieasemalta Suomutunturille hintaan 10e/aikuinen ja 5e/lapsi / suunta. Hinta sisältää myös mahdollisten lasketteluvälineiden kuljetuksen.
 

Kemijärven kauniissa luonnossa riittää nähtävää ja koettavaa. Eri toimijat vuokraavat välineitä omatoimimatkailuun, mutta myös opastettuja retkiä on tarjolla.

 

Suomen tuulensuojaisimmat laskettelurinteet tarjoavat laskettavaa myös vaativalle ammattilaiselle kahden FIS-tason rinteen ansiosta. Itä-Suomulla viihtyvät perheen pienimmät vähän loivemmissa kaarteissa. Jos haluat pidemmän loman aikana tehdä päiväretken myös muihin laskettelukohteisiin niin Ruka, Pyhä ja Salla ovat kaikki vain noin tunnin ajomatkan päässä.

Suomun rinteiden juurella sijaitsevasta uudesta ja modernista Hotelli Suomutunturista löydät välinevuokraamon ja ravintolan, jota ei turhaan ole kehuttu loistavasta ruoastaan ja palveluasenteestaan. Hotellilta löytyy myös kokoustilat tarvittaessa sekä pieni kylpylä.

 

Kohteeseen ovat tervetulleita myös pienet lemmikit. Lemmikkieläinlisä 30e/varaus.

 

Paritalon toinen puoli myös vuokrattavissa:

https://m.nettimokki.com/kemijarvi/11265

Linkkejä:

https://www.suomutunturi.fi/

https://www.visitkemijarvi.fi/

https://visitsuomu.fi/

Majoituskohteemme vuokrataan aina siivousliikkeen siivoamana. Täten varmistamme että jokainen voi saapua siistiin mökkiin.

Varaa heti unelmiesi loma täältä upealta Suomutunturilta!

bottom of page